English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre par byxor

| 2013-09-06, 21:38

IMG_0546Efter att ha testat ett par byxor som funkade fint så körde jag på med tre till. Joel fick som vanligt välja tyg och färg på mudden.

Gillar hans sätt att kombinera och att han väljer så härliga färger.

Nu har han lite fler par byxor att variera mellan tills veloursäsongen sätter igång så det är väl bara att fortsätta sy fast i velour så han har ett gäng. Ska bli kul att se hur han väljer att kombinera!

Mottagare: Joel
Mönster: Byxor; eget med inspiration från det jag tidigare använt, strl 122.
Material: . Randing bomullsjersey från Neanobelle, jersey med monsterbilar från Sydilla som köptes förra hösten och vallmoröd enfärgad jersey från Znok. Mudden är vanlig mudd i svart och rött. Gummibandet är svart 20 mm.Kommentera