Slumpad post: Köra bil i Turkiet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu en båttur

| 2013-09-09, 21:59

I slutet av juli tog vi en båttur med Sara och vi ville klämma in en till. Så bra att sommaren faktiskt håller i så länge att vi faktiskt fick till det. Man kan säga att vädret levererade. Vi preliminärbokade måndag i fredags och igår kväll sent bestämde vi oss för att köra.

Jag drog en kvart tidigare från jobbet och hämtade barnen, packade ihop lite saker och så åkte vi till Hemköp för att handla till picknicken. Vi kan säga att vi gick all in med godsaker och annat. De slocknade som ljus på ditvägen vilket faktiskt var perfekt för annars hade de nog inte orkat. Joel vaknade en sekund efter att bilen stannade och var raskt ute och letade upp Sara. Simon var svårväckt som få men till slut så var han redo för avfärd.

Det blev så sjukt bra. Nästan vindstilla och i princip bara vi. Barnen tjöt av glädje när vi kom ur hamnen och Sara drog på. Snart var vi vid Artipelag igen och gick till samma ställe. Barnen kände igen sig och ville den här gången inte ha flytvästarna på. De fick ok på det men fick då inte gå för nära kanten vilket det lovade. Höll väl sådär kan man säga så jag hade mina hökögon på vakt.

Vi åt massa gott och njöt av solnedgången. Barnen hittade några som fiskade och fick se både en abborre och gädda.

Sara har ett tålamod av guld och svarade på 100 olika frågor, visade både propeller och motor, och båtkärra. John fick jobba…

utflykt i havetKommentera