Slumpad post: Tio år med Cia
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Clownbyxor

| 2013-09-22, 20:36

2013-09-22 - Tyg och byxor (canon)Idag har jag och Simon varit på kalas. Det är kompisen Inanna som fyllt fyra år. Hon önskade sig bland annat clowngrejer, så vi tänkte att ett par clownbyxor skulle kunna funka.

Syrran Elvira och dagiskompisen Havanna var här en dag och de fick styra val av tyger tillsammans med Joel och Simon. Vi får hoppas Inanna gillar dem!

Simon vill ha nästan likadana nu erkände han när jag frågade varför han var sur imorse.

Mottagare: Inanna
Mönster: Byxor; eget med inspiration från det jag tidigare använt, strl 110 typ.
Material: Velour, randigt från A&H, ficktygerna har jag inte riktig koll på, tror vit med prickar är från Kalikå för länge länge sen och velouren samma som en kjol jag sydde. Gummibandet är vitt 10 mm.Kommentera