English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Idag

| 2013-09-24, 22:57

Ska strax sova. Det har varit en fylld dag.

  • Jobbade 06:30-10:00 (med typ 3-4 olika kunders saker).
  • Vabbade 10-16.
  • Föräldramöte 18:00-19:30.
  • Fotbad för att minska risken för hälsprickor.

Under vabben hann vi ganska mycket såsom att fixa på vinden (tyghögarna bor där nu och behövde struktureras lite), tagit ner vinterkläder (hörde att det kommer frost…), handlat, röjt barnens skrivbord, spelat padda och myst.

Joel är nu frisk och redo att gå till skolan. Det var en helt annan kille till middag idag än igår. Jo vi lagade ju mat tillsammans igen. Superskoj att ha med dem. Vi gjorde Husmusens ostpaj.En kommentar to “Idag”

  1. […] påbörjades i tisdags under vabben och nu är vi […]

Kommentera