Slumpad post: Kampen om Billy
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Godisfri november

| 2013-10-26, 22:42

2013-10-26 12.13.55Inatt låg jag lite vaken och funderade. Insåg att det finns lite klåda (nässelfeber) och att det säkerligen beror på att jag stoppat i mig lite godis nu och då senaste tiden. Bestämde där och då att november blir godisfri.

När alla vaknat så nämnde jag det för barnen och de var med på noterna. Joel sprang direkt och gjorde en skylt med ett kryss och alla fick skriva sina namn där. Den satte han sen på lådan i köket där vi har godis.

Sen kom de på att det var lördag och att det ju faktiskt inte var november än så Simon gjorde en annan skylt (jag fick dock skriva Joels namn på den för han själv vägrade). Ska bli spännande att se om de är med hela november.Kommentera