Slumpad post: If it's work it won't work
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Godisfritt november

| 2013-11-02, 22:28

godisnappBarnen har redan gett upp. Inte lätt när dag nr 2 är en lördag. Själv var jag väldigt nära att nalla en godis från Joel men så kom jag på att jag borde fråga och innan jag hann fråga insåg jag att jag ju inte ska äta godis.

Eftersom jag gör detta för att ja vill minimera de knasiga ämnena i godis (nässelfeberorsakande?) så har jag ett ganska smal begrepp på godis. Det är godis och inget annat, glass, kakor etc räknas inte in. Kakor äter jag väldigt sällan eftersom jag inte är så förtjust i dem. Glass har jag några favoriter som jag har ätit även när jag varit fri från nässelfeber så det känns ok.

Och choklad. Jag älskar att ta en chokladbit då och då och njuter av det så det räknar jag inte heller in.Kommentera