Slumpad post: Röstat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En träningsdag

| 2013-11-10, 22:00

Igår var det äntligen dags för Be your best convention som jag anmälde mig till redan i augusti. Jenny Kallur som är gravid ersattes av Robert Kronberg (inte alls fel) och Björk av Patric Westerlund.

Vi var ett gäng som anmälde oss med det har droppat av pga diverse saker så det blev till slut bara jag och Iá som kom iväg. En stund före 9 checkade vi in och vår plan var att inte ge järnet utan att faktiskt orka hela dagen.

“Lunchpasset” – Latin beats hade vi på förväg bestämt oss för att skippa och efter de två första passen var benen rejält möra och vi bestämde oss för att nog bara titta på Crossfit-passet (vi gissade att det skulle bli övningar vi kände till).

Sofias brottingspass var vi med på halva bara för sen kom benfokus och då gav vi oss. Så kom ett pass vi sett fram emot och som började mycket lovande. Så mycket bättre  med Sofia Sjöström. Så efter kanske 10 minuter då vi precis hade släpat varandra en bit låg en tjej kvar på golvet med några runt sig. Ledarna sprang dit och det ropades på sjukvårdare och något om fot. Tyckte mig se en väldigt sned fot och när sen någon ropade och bad om en ambulans så insåg vi att det inte var någon enklare stukning. Passet avbröts naturligtvis och vi hade våra grejer nära tjejen och jag tittade lite när vi gick förbi. Tjejen verkade vid gott mod men foten såg faktiskt helt av ut. Huga.

Det la lite sordin på stämningen och nästa pass var Crossfit-passet så då var vi med där. Det var övningar vi kunde – som väntat och WOD:en minskade vi lite och gick efter halva tiden – mycket knäböj och vi hade som sagt kört en del ben.

Cirkusakrobatiken hade vi sen sett fram emot och där skulle man vara fyra och fyra. Vi, plus en fd kollega till Iá hamnade med en mycket taggad tjej och hade vi inte gjort det hade vi nog gått efter en stund. Det var väldigt avancerade övningar och med trötta kroppar kändes det sådär, men den taggade tjejen fick testa så alla övningarna iaf.

Sen la vi ner sista passet som verkade ha fokus på stretch.

Det var en mycket trött Sue på kvällen som sov som en klubbad säl största delen av natten. Skönt trött dock. Det känns att kroppen är gjord för att röra på sig!

BeYourBest2013Kommentera