Slumpad post: Mitt kaffe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokträsket

| 2013-11-19, 10:49

Så många böcker, så lite tid. Förstår inte varför jag inte prioriterar läsning mer för jag gillar det verkligen. Sen har jag så sjukt många böcker jag vill läsa. Påbörjar böcker lite här och där, finns ju olika många olika sorts böcker; barnböcker, pysselböcker, matböcker, böcker om uppfostran, träningsböcker, roliga böcker, allvarliga böcker, spännande böcker och alla ligger de där och ropar på mig. Sen blir det inte enklare av att vissa numera finns i läsplattan (eller telefonen).

Inser när jag kollar vad jag läste senast jag skrev en sån här lista att av sex påbörjade böcker har jag avslutat en. EN! Vad är detta egentligen? Vad håller jag på med. Dessutom var ju detta i maj så jag har läst ett antal böcker sen dess, plus att jag har ännu fler påbörjade men inte avslutade.

Kanske måste ta ledigt en vecka och läsa lite? Hade inte alls varit fel så här i höstmörkret.

  • Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh har jag som läser i Excess-format. Ligger i ryggan som jag alltid har med men just nu fastnar jag ofta med telefonen istället. 
  • Från frustration till flow med lean@home av Eva Jarlsdotter är snart utläst på telefonen. Sådär.
  • Liza Marklunds Lyckliga gatan har jag börjat på. Var så läskig i början att jag knappt vågar läsa vidare.
  • Ett antal träningsböcker finns vid min sida som jag vill läsa (Träna med D-Flex, Jag börjar på måndag)
  • Några böcker om barn och uppfostran (Leka för livet, Jag törs inte men…)
  • Har tankat hem ett flertal e-böcker (romaner mest) som jag är supersugen på att läsa egentligen
  • Ett antal pysselböcker som jag bläddrar i lite då och då men gärna skulle försjunka lite djupare i.

Jag tror på lite mer lästid (och pysseltid) i vinter nu när vi börja landa i nya rutiner (jag nytt jobb, John ny grupp, Joel förskoleklass, städfirma).2 kommentarer to “Bokträsket”

  1. Sandra says:

    JAg måste också bli bättre på det där!

Kommentera