Slumpad post: Arbetshandskar del 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattmangling

| 2013-11-20, 8:32

Nattmangling har fått en ny innebörd som förälder.

De nätter båda barnen kommer över till vår säng handlar det om nattmangling. Ett barn på vardera sida och ibland får man knappt plats att vända på sig.

Samtidigt är det ofantligt mysigt att ha de små liven nära inpå så jag vill absolut inte att de slutar komma över i vår säng. Det finns dock inte någon förutsägbarhet i det hela. Ibland kommer ingen, ibland den ena, ibland den andra och ibland båda.En kommentar to “Nattmangling”

  1. […] en madrass som oftast John la sig på bredvid vår säng om det blev för trångt och för mycket nattmangling, men när vi köpte våningssängen förra sommaren så rök den madrassen dit. I somras köpte vi […]

Kommentera