Slumpad post: Certifiering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svårstörd

| 2013-12-01, 20:13

Båda barnen vill hemskt gärna ha sällis i sängen när de ska somna. Ibland är det svårt när inte både jag och John kan utan man är själv. Svårt att dela på sig.

En lösning är att de somnar i vår säng. En annan är att den ene läser en stund. Ikväll låg Simon och läste och hade en skock pixi-böcker kvar så jag kröp upp till Joel.

Först berättade Simon högt att han nu hade tre böcker kvar. Bra, sa jag. Nu ska Joel sova så vi får vara lite tysta.

Joel sömnade nästan och då ropar Simon att han är klar och att jag kan ska komma nu. Joel tittar upp och jag säger att jag ska sjunga Trollmor tre gånger sen kommer jag. Sjunger en gång under gnissel och gnäll från underslafen. Säger till Simon att han får vänta med bestämda rösten och han blir tyst en stund. Jag börjar sjunga igen och tittar på Joel, som har somnat! Medans jag argumenterade med Simon…

Avslutar vaggvisan och klättrar ner, bara för att mötas av sura Simon som inte alls vill ha sällskap längre. Jag gosar dock lite med honom och stoppar om honom och sen går jag. Nu tror jag att han har somnat.Kommentera