English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där ryggen

| 2013-12-02, 12:13

I lördags när vi plockade ner julsaker från vinden sträckte jag mig lite för långt ut med belastning på och det högg till i ryggen. Sa lite fula ord och kände efter. Faktiskt inte så farligt. Satte dock på “korsetten” och sen hade jag den stora delar av dagen. Kände såklart av ryggen men klart hanterbart. Lite sned som jag brukar bli (dock andra sidan denna gång)

Vaknade i söndags och går upp ur sängen. Har klart ondare och hela dagen blir klart påverkad, så även humöret.

Svär över att jag inte gjort övningarna tillräckligt ofta. De som naprapaten sa att jag skulle göra när jag var där i mitten av september. Det ska jag göra nu. Börjar ikväll redan.

Idag känns det klart bättre och jag tror inte jag orkar ta mig till naprapat faktiskt. Kanske ska lägga ner tanken på att träna crossfit före jul och istället fokusera helt och hållet på att träna hemma.

Om man bestämmer att klockan 9 varje kväll så kör man borde det funka.

Nu finns en sån bokning i min kalender, med påminnelse. Varje dag i 30 dagar, sen borde det ha blivit en vana.2 kommentarer to “Den där ryggen”

  1. Sandra says:

    Men uuuschh vad jobbigt 🙁

Kommentera