Slumpad post: På hal is
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julfest med nya jobbet

| 2013-12-08, 22:41

Julfest 2013I fredags var det dax för min första julfest med Riada. Vi mötte upp på Le Bar i Gamla stan och babblade lite. Träffade en kille Peter som börjar i hos oss i januari och det är alltid spännande 🙂

Sen var det dax för spökvandring i Gamla stan med toksnöande. Snacka om julstämning! Lyckad vandring som avslutades i närheten av Järntorget och vi hade nära till Järntorgspumpen där julmiddagen var. Ett jättemysigt valv satt vi i men maten hade nog lite att önska. Sällskapet var dock väldigt trevligt så det spelade inte så stor roll.

Vid midnatt tog vi taxi in till Stureplan och Collage där man kände sig lite tant (vi var dock i samma båt allihop mer eller mindre). Dansade och drack lite champagne och sen ville Tommy absolut visa oss sin klubb The Lobby och det kunde vi ju inte säga nej till. Så vi åkte vidare dit och fick besöka walk-in-humidoren som de har (tydligen Sveriges största).

Sen fick vi åka hem så jag var väl hemma vid fyratiden. Nöjd.Kommentera