Slumpad post: Vårdat växter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En blöt trasa

| 2013-12-16, 22:56

2013-12-16 17.05.44I höstas någon gång köpte jag en sån där stång man har i dörrposten så att man kan träna armstyrka. Vi hänger lite i den ibland – mycket skönt att sträcka ut ryggen i. Barnen älskar den såklart. Simon får vi lyfta upp men Joel kan klätta upp själv. Dock behöver han ha svettiga fötter för att få fäste.

Idag hittade jag en blöt wettextrasa på köksbänken och undrade vad den gjorde där. Joel sa bestämt att den skulle ligga där. Jag var envis och undrade varför. Tills slut fnissade han och visade.

Han förklarade att svett är ju vatten så då blöter han fötterna för att kunna klättra upp.

Trasan fick ligga kvar och jag garvar fortfarande när jag tänker på hur finurlig han är.Kommentera