Slumpad post: Odla champinjoner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsning 2014

| 2013-12-21, 22:43

I veckans Jerka undrar Annika om nästa år.

Den självklara frågan torde nog vara vad ni önskar er i julklapp, men det förutsägbara är en aning tråkigt tycker jag. Därför tänkte jag grilla er i ämnet om vad som kommer att bli ert bokliga löfte 2014.

Detta är något jag funderat en del på. Hur ska jag göra för att läsa allt jag vill läsa? Jag har varit usel på att prioritera läsning under 2013. Varit bättre på att inte önska recensionsexemplar men jag har ändå ett par som jag inte hunnit läsa. Köpt böcker har jag dock gjort. Kanske mest barnböcker faktiskt så nu börjar vi få en fin samling kapitelböcker och jag skulle kunna köpa hur många till som helst. Det finns ju så många bra!

Läsa klart. Jag ska läsa klart böcker jag vill läsa när jag väl börjat. Har en tendens att börja på så många istället för att slutföra dem. Alternativt kan jag såklart bestämma att jag inte ska läsa klart boken alls, men det är väldigt sällan jag vill göra så. Således har jag ett gäng som jag ska läsa klart redan nu. Kanske ska ha det som jullovsmål?

Prioritera läsning. Läsa bok minst ena vägen till/från jobbet. Läsa en kort sväng före jag somnar. När jag väl kommer in i att läsa är det mycket lättare att sen prioritera det över annat.10 kommentarer to “Läsning 2014”

 1. Monika says:

  Det gäller att sätta sig över det där att man läser när man inte har annat att göra och i stället läsa för att det faktiskt är det man prioriterar just nu 🙂

 2. Läsa klart böcker tänkte jag också på 🙂

 3. Freja says:

  jag måste oxå prioritera läsning för att komma igång, men sen blir det snabbt en härlig vana! Hmm, önska recensions ex, hur gör en det+ Det skulle vara bra för min bokekonomi om jag fick böcker i stället för att köpa dem…

  • Sue says:

   Om man har en bokblogg med hyfsat antal besökare så är det bara att mejla till förlagen, berätta om sin blogg och önska. Ibland får man, ibland inte. Tips är att blogga med isbn så att twingly fångar upp och då hamnar du på Adlibris vilket gör att man får en del besökare därifrån.

 4. Prioritera läsning är inget dumt mål, så lätt att fastna framför tv.n och med datorn (nu skriver jag om mig själv, du kanske inte alls har samma problem…)

 5. Jag är riktigt sämst på att läsa innan jag somnar. Boken trillar ner på näsan innan jag hunnit med en sida ens.

Kommentera