Slumpad post: Sista dagen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre tomtenissar

| 2013-12-21, 15:37

Jag älskar överraskningar. Framför allt att överraska andra. Med barn är det således hur kul som helst eftersom de uppskattar sånt väldigt mycket, och är lätta att överraska.

Nyss berättade Simon att vi har idag haft tre tomtenissar i huset.

Den första på natten som vattnar vår amaryllis. Den andra tidig morgon som la en chokladnyckelpiga på deras platser. Den tredje kom nu på eftermiddagen och la ansiktsmasker att färglägga i granen uppe.

Joel har börjat haja det där och han var dessutom med och köpte chokladnyckelpigan igår. Han spelar dock med helt och hållet och blinkade med ena ögat till mig imorse när vi sa att det varit en tomtenisse här med chokladen.

Tror jag har fostrat en överraskare till!Kommentera