Slumpad post: Tacokrydda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julafton

| 2013-12-24, 22:20

Så blev det julafton trots snöns frånvaro (något Simon funderat över). Vi har varit inne och myst hela dagen. Väntade på tomten som kom vid 1-tiden. Innan dess hann barnen få några familjeklappar och vi hann fixa mat som vi oxå åt.

Det var samma tomte som tidigare år och sen blev det paket-bonanza. Vi hade en teori före att vi kunde öppna ett i taget. Det gick sådär. Vi hade nojat lite innan eftersom de bara pratat om lego och de inte skulle få så mycket lego.

Därför var det skönt att höra hur glada de blev för i princip alla paketen. De kramade och tackade oss flera gånger. Vi fikade, tittade på Kalle, byggde lego, piratskepp, dinosaurier etc. Gjorde tomtegröt som vi åt.

En soft julafton helt enkelt. Ett tag på morgonen när barnen bråkade kändes det som att det skulle bli en sådär dag, skönt att jag hade fel.

JulaftonKommentera