Slumpad post: Jobbavslutning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årets adventskalendrar

| 2013-12-26, 18:39

Ett antal olika adventskalendrar hade hittat hem till oss i år.

  • Pixibokskalender. Var ju ett måste när jag hittade den eftersom vi älskar pixiböcker. Tyvärr visade det sig ju i innehållet för av 24 böcker så var det max 4 som vi inte redan hade. Men barnen storgillade och öppnade varannan dag. Cool lösning med 12 luckor på varje sida. En förbättring hade varit om de varit blandade så man fick leta på båda sidorna. Men helt klart en av våra favoriter!
  • Bamses adventskalender med tema Tjuvstaden (kommande filmen) öppnades första dagarna och sen glömdes den bort och idag hittade vi den när vi röjde Joels skrivbord. Minns från förra året att den inte var poppis då heller.
  • Kinder chokladkalender inköptes på ICA och barnen var mycket upprörda över att de inte fick varsin. De fick öppna varannan dag och delade varje dag den biten de fick (på eget initiativ!). Trots choklad så glömdes den bort och det finns nog en 5-10 luckor kvar att öppna är min gissning.
  • Radiokalendern slinker ju med när man köper TV och barnen har öppnat och tyckt att den varit lite rolig med “alla-barnen-historier”. Har dock inte blivit av att vi lyssnat på den även om jag tänkt tanken.
  • TVs julkalender (Barna Hedenhös uppfinner julen) har varit mycket uppskattad här hemma precis som appen (Sagogrynets resa). Vi har bänkat oss hela familjen och gillat.
  • Legokalendern, den hemmagjorda, har gjort att Simon rusat upp ur sängen på mornarna och ner till kalenderna och letat efter sitt paket.

Frågar man barnen (vilket jag såklart har gjort) så är det legokalendern och TVs julkalender som de gillat mest.

Det som varit en bonus har varit allt prat om siffror och datum. Mycket lärorikt 🙂Kommentera