Slumpad post: Ett stopp i Håverud
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Även idag

| 2013-12-28, 23:40

Jag ska ju som sagt göra något varje dag, så även idag.

  • Rensat Simons kläder och skickat med en kasse till Elviras lillebror. Mycket nöjd. 
  • Rensat Joels kläder och fyllt de hål som blev efter rensningen där. Nu behöver Joel viss påfyllning, oklart om det blir i affär eller om jag syr. Joel bestämmer.
  • Röjt Simons skrivbord vilket känns enormt bra för det har tagit emot. Simon var mycket nöjd och satt där säkert en halvtimme och pysslade.

Jag har dessutom fortsatt att blogga om minst en bok varje dag – något jag inte nämnt tidigare. Men jag har en skock obloggade recensionsböcker ju, plus andra böcker jag gärna vill blogga om (barnböcker tex).  Tittar man i kategorin böcker så ser man att jag skött mig sen julafton faktiskt, och innan dess är det ett glapp ända till 25 november…Kommentera