Slumpad post: Badrum 2 dag 16
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dauvois, Sophie: Vad finns därinne?

| 2013-12-28, 0:07

vad-finns-darinne-hall-upp-sidorna-mot-ljuset-och-upptack-vad-som-finns-darinneEn annorlunda bok full med fakta. Den är uppdelad i några olika områden, vad finns i; din kropp, i maskiner, i naturen, i byggnader och avslutas med Din tur! där det är meningen att man som läsare ska fylla i själv.

Bilderna är tydliga och jag gillar verkligen idén med att man ska lyfta boken mot en lampa för att se igenom. Problemet för oss var att lampan bakom inte var så stark så vi såg ganska dåligt. Det kräver helt enkelt en hel del förutsättningar för att det ska lyckas.

Barnens fantasi väcks i allafall av boken och vi läste ett kapitel varje kväll och det fanns hur mycket som helst som de ville prata om sen. De spann vidare på diverse saker och pratade om hur det var i andra saker.

Den avslutande delen där man själv fyller i har vi inte gjort. Har lite svårt för att rita i böcker, även om det faktiskt är meningen den här gången.Kommentera