Slumpad post: Haag, Martina: Martina-koden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjeråd

| 2014-01-02, 23:33

Idag hade vi vårt första familjeråd. Efter lunchen körde vi vilket funkade fint. Alla fick säga vad de ville ta upp så vi fick ihop ett gäng punkter. Sen gick vi igenom dem och diskuterade lösningar.

Så nu har vi tex lite regler kring våra måltider, såsom att komma i tid och sitta kvar tills alla ätit upp. Vi har bestämt att vi på torsdagar har en timme Röjorama. Simon måste komma direkt när vi ropar på honom när vi ska gå ut, om han vill ha hjälp, vilket han säger att han vill ha.

Och lite till. Planen är att ha det varje vecka på söndagar. Vi ska oxå få till en veckoplaneringsöversikt (såsom vi hade på frysen) fast på väggen. Hoppas vi pallar det någon helg i januari.Kommentera