English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte gilla alkohol

| 2014-01-03, 18:44

Jag känner få (som jag vet om) som har riktiga problem med alkohol. Ändå tycker jag det är viktigt att markera min ståndpunkt så jag skrev under Vit Jul 2013 i december. Karin Adelsköld dyker jag på lite då och då och gillar henne. Hon var en av ambasadörerna för Vit Jul förra året. Läste en bra artikel kring detta.

Hon skriver att folk tittar konstigt när hon väljer att inte dricka och jag kan känna igen det. Innan vi fick barn kände jag mig nästan “tvungen” att dricka för annars kände man blickarna och att det tänkte “gravid”.

Något jag har slutat med iaf är att gilla inlägg på sociala medier som innehåller någon form av alkohol. Jag har dock inte slutat dricka alkohol helt, bara dricker extremt sällan.

Det blir rätt många.

Särskilt under helger.3 kommentarer to “Inte gilla alkohol”

 1. Jennifer says:

  Hej:)

  Jag är inne på att köpa en ora barnvagn på blocket! Har ni varit nöjda med eran!? Är det en bra promenadvagn!?

  Hälsningar Jennifer

  • John says:

   Hej,

   Vi tyckte den var mycket bra. Den var iofs ganska gammal och sliten när vi köpte den, men fyllde sin funktion mycket bra.

   Det vi gillade bäst med den var att den inte är lika bred som en “vanlig” tvillingvagn vilket är bra i affärer etc. Ett annat plus var att vi kunde ställa in vagnen i bilen utan att vrida eller ta isär den, vilket är en stor fördel.

   Här är posten om vagnen: http://josjos.se/blog/2009/08/31/tvillingvagn/

  • Sue says:

   Kan bara instämma med John. Vi använde aldrig bebisdelen utan det var först när minsta var 4-5 månader som vi insåg att vi behövde vagnen. Den var tillräckligt sliten för att inte vara attraktiv för andra att sno. Enkel att köra överallt känns det som. Andra som jag testkört tycker jag är mycket jobbigare att svänga tex.

Kommentera