Slumpad post: Det kliar!!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Petras prick

| 2014-01-04, 22:09

2014-01-04 13.46.26Elviras föräldrar frågade om vi hade lust att hänga med på teater och det hade såklart jag och barnen (inte Johns grej). Så idag var det dags att återigen besöka den fina teatern Tittut på Söder.

Vi fick igår låna boken så vi hade läst den vilket var bra. Tycker de hade gjort ett fantastiskt bra jobb med att få till teatern. Petra – en gosedjursdocka var underbar! För att inte tala om Pricken. Det var blandat sång och prat (mest prat) och barnen skrattade flera gånger.

Det var otroligt näpet att se de fyra stora barnen sitta på rad längst fram. Simon satt stilla på sin plats under hela föreställningen (ca 40 min) medans de andra ändrade sittställning rätt ofta.Kommentera