Slumpad post: Logopedbesök igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjens dag

| 2014-01-07, 21:34

Idag började vardagen för många. Då både skola och förskola hade lagt planeringsdag tänkte vi bryta av från jullovet och faktiskt köra en familjens dag.

Bad om tips på bowlinghall på fejan och fick många svar. Bland annat att de öppnat en under Tele2 Arena så vi drog dit lagom tills att de öppnade vid 11. Barnen tyckte det var superspännande och hade verkligen sett fram emot det. Lyssnade mycket bra på instruktioner om hu man skulle hålla kloten och göra när man släppte dem. De tyckte det var roligt i 4-5 omgångar (inte serier). Sen ville de bara gå och göra något annat. Vi härdade ut hela serien och inte blev det några toppenresultat, men banan var cool. Hela aktivitetscentret tillhör O’learys så vi käkade lunch där.

Sen drog vi vidare till Gubbängen och åkte skridskor i typ 10 minuter. Lite halkigt och blött men bra att träna på det för barnen. Precis som förra gången lockade snöhögen ännu mer.

Hemma städades huset – helt fantastiskt. Jag och Joel tog en vända till vårdcentralen. Några andra sov.

Till middag körde vi Quesadilla och prinskorv. I tv-soffan eftersom vi råkade nämna att det fanns en Avengersfilm, Ultimate Avengers.

Sen lekte vi och donade lite i det nystädade huset.

BowlingEn kommentar to “Familjens dag”

  1. […] Första delen var jullov och vi avslutade med familjens dag innan vardagen drog igång. Skärmfri kväll har vi haft två gånger. Lyckat koncept! […]

Kommentera