Slumpad post: Vårcabaré
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utbrott

| 2014-01-08, 22:09

Vårterminens första dag. Jag djupandades under morgonen för att ha tillräckligt med tålamod. Vi lyckades ju vända lite på dygnet och fick väl inte tillräckligt med sömn den här natten.

Barnen var extremt svårväckta, men det gick till slut och de åt och var lite småsura.

Simon gick busenkelt att klä på, men så kom Joel. Surmulen. Vägrade ha blå overallen (vattentät och det regnade ute) men fick faktiskt inte ha den röda vinteroverallen (behöver impregneras). Till saken hör att han själv har valt den i affär, sen tyckt att den varit helt ok. Dessutom har vi varit iväg fler gånger då han erbjudits att köpa bättre kläder.

Så jag förklarade att det är självklart att jag vill att han ska ha bra kläder, som han gillar. Men om han nu fått chansen i affärer flera gånger och faktiskt bara tramsat vid dessa tillfällen, ja då får han stå sitt kast.

Till slut rann det över, för mig. Gastade några icke väl valda ord och rusade till soffan och lät tårarna rinna. Lite lagom stressad över att komma i hyfsad tid till jobbet.

Simon kom rusande efter i full mundering och kramade och pussade på mig. Joel kom oxå och jag satte mig upp och pratade med dem. Berättade att jag inte heller tycker det är roligt med regn, mörker eller att jullovet är över, men att jag faktiskt försöker hålla humöret uppe för det blir lite lättare då.

Vi kom överrens om att han kunde ha den blå till skolan och där byta till gula galonisar om han ville. Sen gick vi. Simon gick väldigt lätt att lämna (inne) och när vi kom till skolan så rusade Joel iväg och tänkte inte mer på kläderna.

På kvällen frågade jag om overallen och den hade funkat bra. Skönt! Nu ska jag lägga mig och läsa en föräldrabok jag just fått. Passande 🙂2 kommentarer to “Utbrott”

  1. Sandra says:

    Man får bli GALEN det är helt jävla NORMALT!!!!

Kommentera