Slumpad post: Väckarklocka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Peppad

| 2014-01-09, 22:58

I tisdags när vi hade familjens dag funderade jag på hur det skulle bli att jobba igen. Man blir lätt van vid att gå och njuta av ledigheten. Trots att jag verkligen gillat jobbet i höst så var jag tveksam. Inte alls sugen faktiskt.

Så började det med hemsk morgon i onsdags och det kändes rätt ruttet att man ska behöva stressa iväg och jobba och ha sig. Är det verkligen livet? Det var dock roligt att komma tillbaka till en av mina kunder och jag fick en del gjort.

Idag var morgonen mycket bättre och jag var på kontoret. En ny kille har börjat och det dimper in nya kunder och projekt till höger och vänster, samtidigt som befintliga kunder har trevliga utmaningar.

Helt plötsligt hade jag glömt jullovslunken och var mitt uppe i jobbet och jag insåg hur roligt det är att jobba!

Nu gäller det bara att hitta en fin balans i livet. Som en tidigare chef sa, “det ska vara roligt att gå till jobbet, och det ska vara roligt att gå hem”. Så sant.Kommentera