Slumpad post: Trådlöst i Dubai
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bullbak

| 2014-01-11, 20:30

Före vi stack till pulkabacken gjorde vi bulldeg. Det gick sådär med tålamod och sånt. Men det blev en deg till slut. När vi sen kom hem från backen så kom Jessica på besök en sväng och provade mössa (som jag nu inser att jag glömde fota). Vi fikade på lite varm choklad och barnen visade henne allt möjligt.

Sen skulle vi fixa med bullarna. Eftersom det nu var tre barn (Elvira hängde med från pulkabacken) så uppstod viss trängsel och lite diskussioner om vem som skulle göra vad (mer än vanligt). Så till slut gjorde jag det själv. Vissa delar var de med på.

Bullarna blev som vanligt goda och jag åt några innan jag somnade i soffan när barnen kollade på Scooby Doo.

BullbakKommentera