Slumpad post: Funderingar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En söndag

| 2014-01-12, 22:30

2014-01-12 20.30.57Så försvann även denna helg. Det vaknades runt 8-hugget och de flesta åt väl åtminstone lite frukost. Sen lektes det, och jag hann faktiskt sy lite. Håller på och betar av min ufo-hög… Urtrist och jag inser hur lite jag sytt senaste året.

Elvira var ju här så vi bjöd in mamma och lillebror (övriga familjen på annan ort i helgen) till lunchen. Det blev en del tjat, en del sura miner, och en del “slå-i-dörrar” men även en del fniss och rolig lek.

På kvällen slocknade en färdig Simon ganska snabbt och Joel fick då äntligen kvällsfika lite. Jag och John skulle köra trainalong och somamoves så Joel fick vara med vilket han älskade. Sen somnade han snabbt efter lite mys och sjungande från min sida.

Själv har jag nu suttit och kommit ikapp med lite räkningar och såna där spännande papper.Kommentera