Slumpad post: Moyes, Jojo: Arvet efter dig
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite matt

| 2014-01-15, 21:29

Idag var en sån där dag där det var något hela tiden.

Morgonen med barnen var helt ok och lämningarna gick bra. På t-banan passade jag på att ringa en potentiell kund och pratade hela vägen in till stan. Fick sen ringa min chef och stämma av.

Dagen spenderade jag tillsammans med en nyanställd hos en av våra kunder där vi hade möten i princip från 9:00 till 16:30, med en timmes lunch såklart.

Det plingade och plångade i telefonen (chat från John om att besök av elektriker gått bra, chat från en som kom och köpte cykelsits av oss – John hanterade även detta, sms:ade med mamma, privata mejl om ditt och datt, fb-notifieringar om ditt och datt och jobbmejl där vissa behövde att jag agerade) men jag hanterade det mesta där på lunchen och på hemvägen då jag bland annat ringde min chef igen och stämde av.

På t-banan hem insåg jag att jag skulle ha 50 minuter hemma före jag skulle sticka på träning så jag bestämde mig för att skippa träningen.

Nu på kvällen har jag köpt sl-kort och fixat så Joel kan leka med en kompis imorgon. Ätit choklad har jag oxå gjort.

Nu insåg jag att jag har somamoves och trainalong kvar – passar ju bra då jag skippade träningen.Kommentera