Slumpad post: Skolval avklarat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slalomutrustning

| 2014-01-18, 19:21

Dan före dopparedan stack vi in till stan och köpte slalomutrustning. Tyvärr bjöd ju inte jullovet på någon vinter så allt har legat på vinden. Tills idag. Vi tog ner och det fick värma upp sig lite. Sen före middagen så föreslog jag att vi skulle gå ut och testa i Helikopterparken.

Vips var Joel påklädd och stack ut med skidorna och nån minut senare skidade han iväg. Snacka om att jag var förvånad. Simon behövde lite assistans men inte särskilt mycket.

Väl i lekparken så åkte Joel ett par åk i en backe (inte jättelångt) men tillräckligt för att få aningens känsla iaf. Simon testade lite oxå och hade väl inte fullt lika mycket tålamod. Sen gungade de en stund och jag drog dem med stavarnas hjälp hem så de fick glida lite.

Känner mig enormt peppad inför skidåkning i vinter (Kungsberget i mars) och funderar på hur vi ska få till ännu mer.

Testa skidorKommentera