Slumpad post: Vedervärdig lämning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tröja till Cia

| 2014-01-21, 21:51

Camera Uploads162För pinsamt längesen köpte jag det här tyget och Cia gillade så jag köpte lite till så att både hon och jag kunde få en tröja. Så förra våren började jag sy den ena. I somras när vi gjorde läppsyl så testade hon den och då hade jag typ fållarna kvar.

Den blev klar i slutet av jullovet och nu är jag supersugen på att sy en till mig oxå (tyg finns). Idag på massagen levererade jag den , och hon provade den.

Mottagare: Cia
Mönster: Creative workshop 303 (ändrad urringning), stl 42
Material: Underbart fétyg från Strömming4 kommentarer to “En tröja till Cia”

  1. cia says:

    Snyggast!! Och så skön. Tack för finaste tröjan!

  2. cia says:

    Gillar skarpt. Blir nog en ny favorit!!

Kommentera