Slumpad post: 200 olika pokémons
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Djurmössa

| 2014-02-06, 20:52

MössaSydde en mössa med myror/skalbaggar till Otis och Sandra kommenterade och gillade. Så jag fick idén att sy en och skicka till henne. När jag så skulle till att skära ut slog det mig att det vore kul att ha en vändbar mössa till henne. Kollade lite på vad jag hade och en perfekt liten bit med fiskarna låg där. Fotade och chattade henne – Hiss eller diss. Hon gillade och undrade lite varför jag frågade.

Gick som en virvelvind att få klar och jag packade ner i en lite packpåse och la på lådan dan efter. 

Mottagare: Sandra
Mönster: Mitt egna
Material:  Jersey med skalbaggar från Stoff & Stil tror jag (inköpt före jag bloggade om tyger), och fiskarna i jersey på Ohlsons.3 kommentarer to “Djurmössa”

  1. Sandra says:

    Sååå nöjd o glad är jag…fiskarna diggade killarna på jobbet skarpt….femåringarna 🙂

  2. […] inspirerad av mössan jag sydde till Sandra så när Simon nu skulle gå på kalas i helgen ville jag sy en mössa till Sayen oxå. Frågade […]

Kommentera