Slumpad post: Bättre lämning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Korv och lite annat

| 2014-02-07, 16:03

Jag gillar att passa på att göra saker som ändå ska göras när jag gör andra saker. Ibland är det effektiv, andra gånger sådär.

Idag hade Joel tid på vårdcentralen 10:15. Hade pratat med hans lärare igår som sa att de börjar lektionen 11:10 och då har ätit så bra om han har ätit innan han kommer. Så vi bestämde att vi skulle köpa en korv.

Efter besöket gick vi till korvkiosken, som inte hade öppnat än… Tänkte lite snabbt och kom på att Hemköp efter sin ombyggnad under hösten nu även säljer korv så vi åkte dit. De hade dock nyss lagt på korvarna och det skulle ta minst 20 minuter.

Klockan tickade och jag funderade igen. Föreslog McDonalds men icke. Kom på att det ju finns en Statoil vid McD som säljer korv. Så vi åkte dit och Joel fick sin korv (och en chokladboll) och jag lyckades dessutom komma på att vi ju behöver en burk “hjul på burk”.

Joel kom i tid, och mätt till skolan.

På väg till vårdcentralen passade vi på att lämna fem kassar med saker till Möjligheternas hus.Kommentera