Slumpad post: Sista fixet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syfestival och bio

| 2014-02-14, 20:59

Familjens dag var inplanerad till idag. Jag hade spanat in Flottsbro och tänkt att det vore skoj att köra lite slalom. Tyvärr var det ingen annan som nappade på det så vi skippade det tyvärr.

Istället gick vi upp till snickerifirman och beställde måttanpassade väggar till våningssängen och drog sen till syfestivalen (som barnen sagt att de ville gå på men väl där mest gnällde). Vidare sen till Heron City för lunch och bio – Nya Lego Movie.

Sen shoppade vi lite och drog hem där jag läste och övriga spelade nyinstallerade Minecraft…

Familjens dagEn kommentar to “Syfestival och bio”

  1. […] jag skrev så vann jag ju en entrébiljett och garn på fejan och i fredags åkte vi dit en sväng. Finfint att bara betala för en av oss och sen fick jag fiiiina garner oxå. Väl inne hade barnen […]

Kommentera