Slumpad post: Pokémons generation 3
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bio igen

| 2014-02-16, 18:11

Idag kom Elvira och lekte på förmiddagen och så hade vi bestämt att gå på bio med hennes syster och mamma 14:15 i Sickla. De ringde dock och sa att det var fullt så vi ställde in.

Varpå barnen blev superbesvikna. Så vi kollade Heron City där det fanns gott om plats. Bestämde oss för 15:00 och det var alldeles perfekt. Vi hann dit och hittade faktiskt en parkeringsplats (vi var inte direkt ensamma i Kungens kurva idag).

Min första tanke var att filmen inte kändes ny alls – tekniken är ju inte den som Disney använder (dvs dator typ). Men sen gillade jag. Mycket lugnare och harmonisk rent av. Skönt för barnen tror jag och i över en timme satt verkligen en fullsatt salong mer eller mindre tyst. Talande för filmen tycker jag.

Efteråt när alla andra gick ut och vi samlade ihop oss så satt barnen i extrasitsarna och gungade. Älskar att de aldrig har tråkigt utan hittar på egen underhållning, och undrar varför jag så sällan ser andra gör sånt där.

På BamseKommentera