Slumpad post: Skymningsrelä
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Presentbyxor

| 2014-02-22, 21:04

IMG_2165Havanna är en av Simons förskolekompisar och är här ibland. Hon var med och valde ut tyger till Innanas clownbyxor och jag insåg att hon nog kanske ville välja till sig själv oxå. Så en dag när hon var här i januari frågade jag om hon ville välja och hon blev eld och lågor. Funderade och funderade och kom till slut fram till vilka tyger. Vid ett senare besök fick hon välja mudd och i måndags lyckades jag komma ihåg och mäta midjan.

I torsdags hade hon 5-årskalas och det passade fint att hon fick dem då. När jag kom och hämtade Simon så hade hon på sig byxorna och pappan tackade så väldigt mycket och berättade att hon öppnat paketet och slitit av sig sina andra byxor och satt på dessa. Jag berättade då att hon själv designat dem och det hade han ingen aning om.

Roligt att kunna glädja någon!!

Mottagare: Havanna
Mönster: Det gamla vanliga mönstret i 116. 
Material: Regnbågsfärgade vågor från JNY Design och bilvelouren från Mjuka tyger.En kommentar to “Presentbyxor”

  1. […] saker med barnen har jag för mig. John fick en tröja, barnen fick pyjamas, barnens kompisar fick byxor, mössa och en dubbelmössa, precis som Sandra fick . Jag sydde några handledsvärmare till. Joel […]

Kommentera