English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skärmfri kväll

| 2014-02-23, 20:07

Varannan fredag har vi sagt och förra fredagen var det dax men det glömde vi helt bort så vi körde i fredags istället. Jag ringde John på hemvägen och frågade om de pratat om det på morgonen och det hade de. Så vi var överens. Joel höll med när jag frågade på hemvägen och Simon oxå när jag kom till förskolan.

Väl hemma så var det inte en enda gång någon som ville spela padda (trots att de är helt inne i minecraft för tillfället). Otroligt härligt!

De byggde och ritade lite (satt ut lite lappar på golvet här och var) när jag lagade mat och sen efter middagen så pusslade vi ett bra tag. Av någon anledning gick vi upp och där började barnen leka inte nudda golv. John uppfann tofflor av papper som gjorde att man kunde gå på golvet. Vips hade barnen likadana och lyckan var total.

Läste för barnen som somnade snabbt och sen slocknade jag inte långt efter.

Skärmfri kvällKommentera