Slumpad post: Brandman
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nelson, Jandy: Himlen börjar här

| 2014-02-25, 22:14

himlen-borjar-harLäste mitt rss-flöde och såg meningenVill du skratta är det här ännu mera boken för dig. Vill du ha en kärlekshistoria du sent kommer glömma är boken redan som din. Skulle flyga typ 3 timmar total så jag slog till på e-boken. Meningen jag nu efteråt insett att jag missade var: Vill du gråta är det här boken för dig.

För det var minsann inte alls så mycket skratt som jag förväntade mig, istället trillade tårarna och jag hade en klump i halsen. Sluta läsa ville jag dock inte. Inte alls så idag läste jag ut den.

Men vilken fin historia ändå. Tonårsförälskelse på riktigt. En bok om närhet, om saknad, om förlust, om tillit och om sånt där svårt. Rolig på sina ställen, absolut, men det är inte det bestående minnet av boken.

Älskar när böcker får mig att känna känslan i boken. Här lyckas författaren med ett brett utbud av känslor – sorg, glädje, lust och en hel massa annat.

Väldigt glad att jag köpte den, och läste den. Ska läsa fler ungdomsböcker minsann!

Finns även som pocket.Kommentera