English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Full fart

| 2014-03-09, 20:53

När Simon åkte skidskola tänkte jag och Joel åkte lite själva. Först skulle vi hitta alla saker och sen visade det sig att pjäxorna var för små… Så vi fick ta oss till uthyrningen och fixa ett par hyrpjäxor istället.

Sen gav vi oss ut i backarna. Började i grön och sen kollade vi om Simon ville hänga med men hade var sur för att han fått vänta så han och John gick in och softade istället.

Jag och Joel åkte lite och sen fikade vi med John och Simon för att sen ge oss ut och åka vidare i liftsystemet och testa lite olika liftar och backar. Jösses vilket mod han har Joel. Det var så min mage knöt sig ibland men han klarade det galant. Blå backar förvisso men med lite rött inslag skulle jag säga och med tanke på att han åkt totalt 3-4 timmar tidigare så var jag mycket imponerad.

KungsbergetKommentera