Slumpad post: Författare jag pratade med
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sortera lego

| 2014-03-19, 20:58

2014-03-15 08.13.10Vi har nått en nivå av lego där vi inte hittar bitar alls. Vi köpte plastlådor för ett år sen eller så och när bitarna väl hamnat i en sån så är den bortglömd. Så i julas började jag och Joel färgsortera lite granna och vipps hittade de bitar och byggde massor.

Så vi bestämde oss för att ösa ut allt lego på golvet (fast på ett lakan hade vi fått tipset om) och sen sortera. I helgen sorterade vi en hel del men det var massor kvar. Tricket med lakanet var enormt bra med tanke på att vi hade städ i måndags. Nu får vi se när det blir fortsättning.

Insåg att det har blivit några kilo lego… (orkade knappt bära ikea-kassen med allt lego)Kommentera