Slumpad post: Ålva
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hämta sängskivor

| 2014-03-21, 21:50

2014-03-20 07.07.14Den där lappen vi lämnade hos snickerifirma på alla hjärtans dag fick inte så mycket fokus kändes det som så efter en månad så tog jag mig i kragen en eftermiddag förra veckan. Knallade upp och frågade. De kände inte till den. Ett timme senare så ringde en av killarna och sa att de hittat lappen och kunde fixa.

I onsdags fick jag sms om att det var klart! Så vi kollade våra kalendrar och torsdag morgon var bäst. De öppnar nämligen 7 (eller tidigare) och stänger 4.

Barnen ville inte följa med utan åt frukost och tittade på Bolibompa när vi knallade upp genom skogen. Betalade och sen sa han att han sett att vi bodde när så vi fick gärna låna vagnen och köra ner skivorna. Så det gjorde vi. Men eftersom vädret hade valt att inte alls vara på vår sida blev det ett rejält träningspass och ett par grannar undrade säkert vad vi höll på med.

Nu hoppas vi att vi hinner/orkar/kan sätta upp skivorna i helgen.Kommentera