English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läskväll

| 2014-03-21, 21:07

I förrgår plockade vi fram Bröderna Lejonhjärta. Barnen fängslades snabbt. Första kvällen läste vi tre kapitel, och det var inte lättläst eftersom de är så otroligt sorgliga att det bara stockade sig i halsen.

Igår läste vi 2-3 kapitel till och barnen ville verkligen INTE sluta läsa men de var trötta och det var vardag dagen efter. Jag lovade dem att vi kunde läsa direkt när vi kom hem på fredagen. När jag hämtade Simon ville han dock följa med en kompis hem, så Joel spelade Minecraft och så bakade vi kakor.

Hämtade Simon och så åt vi middag. Sen poppade vi popcorn och satte oss i soffan, men istället för att titta på tv/film så läste jag.

Oj vad jag läste. De blev tröttare och tröttare, och till slut så slog jag ihop boken och innan de hann börja klaga sa jag att det var dags för pyjamas och sen skulle vi läsa lite till. De fick fart under fötterna och snabbt så var vi förflyttade till sängen för att läsa något kapitel till.

Vi läste nog ungefär två timmar totalt och det är imponerande hur de lyssnade och lyssnade. Några få frågor och funderingar kom upp men annars var det två par storögda barn som satt som ljus.

Vi har redan kommit halvvägs i boken så jag misstänker att vi kommer läsa ut den i helgen.Kommentera