English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mörkt i sovrummet

| 2014-03-22, 19:15

2014-03-22 11.47.15Har haft lite låg energi och egentligen inte orkat göra så mycket men så tänkte jag på hur irriterande solen är på morgonen. Har jag väl vaknat så har jag väldigt svårt att somna om.

Så jag la fram tyget och kollade måtten (mätte häromdagen faktiskt så inte ens det behövde jag göra). Sen när jag klippte så insåg jag att det ju är typ som vaxduk så inte katten behövde jag sy! Inte ens i kanten upp eftersom vi har såna där som man klämmer fast i tyget.

Alltså var det bara att klippa till och sen hänga upp. Ska bli spännande att testa imorgon hur det funkar.

Joel gillade tyget och ville ha till kuddar, men vi får nog köpa något lite mysigare tyg till deras sängkuddar.Kommentera