Slumpad post: Kallar Raffe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tand nummer tre

| 2014-03-25, 21:41

Helt plötsligt för en dryg vecka sen (tror jag) så var Joels ena framtand väldigt lös. Sen har han gått och funderat över det där, vickat och haft sig. Vi har såklart skojat om olika metoder att dra ut den med. Vid något tillfälle så fick jag dra ut den sa han och då var det jag som fegade ur…

Idag när jag hämtade var gluggen det första jag såg. Tanden fick jag dock inte se för den ville han visa hela familjen samtidigt. Ginger på förskolan fick se den. Troligen hade han tappat den precis på morgonen före idrotten (det var lite olika bud).

Han la den såklart i ett vattenglas när vi kom hem och tog upp på sitt rum. Senare på kvällen tog han ner glaset så att jag fick se tanden. Så la vi barnen och de somnade rätt snabbt. Jag satte mig och handlade på Mathem och John diskade. Då slog det mig att jag inte fick glömma att leka tandfé. Nästa tanke var “Var är tanden?” och så inser jag att John diskar… Springer ner och mycket riktigt. Glaset är tömt och står i diskmaskinen. Tanden låg dock kvar i diskhon som har en bra sil.

Nu ligger det en guldpeng i glaset och tanden i en märkt påse i vår byrålåda med minnesvärda saker.Kommentera