Slumpad post: Kompostgaller fram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flexibel

| 2014-04-08, 22:43

Idag har jag tränat på att vara flexibel.

När vi skulle gå iväg imorse så ville Simon ha sandaler (det regnade). Vi plockade nämligen upp vinterkläder och ner sommarkläder (bla sandaler) i söndags. Sa först nej, men insåg att det bara skulle bli jobbigt så jag sa okej, och gick och hämtade ett par extrastrumpor. På förskolan gick det fint att sätta på stövlarna istället. Och jag gick runt med extrastrumpor i fickan hela dagen.

Efter middagen så klippte jag alla tre och var och en tog en dusch. Då kom de på att de ville ha nagellack och jag sa absolut! Sen glömdes det bort.

Tills vi satt i sängen och skulle läsa. Sa först att vi tar det imorgon men insåg att det bara skulle bli jobbigt så jag sa och okej och Joel sprang ner och hämtade burkarna. De valde och funderade på vilka färger de olika fingrarna skulle ha. Vi har guld och silver och de sa både Ah och Oh flera gånger.

Sen somnade de utan problem. Flexibilitet är bra grejer. Jag ska komma ihåg det oftare.En kommentar to “Flexibel”

  1. John says:

    För att vara sant flexibel måste man dock göra avkall på det ibland… 😉

Kommentera