Slumpad post: Johns cykelolycka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

King, Marika: Projekt längtan

| 2014-04-11, 7:37

projekt-langtanHar inte läst första boken (än) och såg om den här boken i ett nyhetsutskick och blev sugen.

Första delen var helt ok men den gav inte det där lässuget. Det gav dock resten av boken och jag satt där med telefonen eller läsplattan och läste så ofta jag kom åt.

Drömde mig bort. Tänkte mig in i Lisas situation. Funderade på mina egna livsval.

Gillar blandningen av allvar och kärlek, funderingarna över livet och vad vi gör här. Kan på många sätt känna igen flera av tankeställningarna. Det märks att Marika har bott i Afrika. Beskrivningarna av diverse småsaker är så klockrena (nu kan ju jag bara jämföra med backpackerliv i Asien men ändå).

Boken täcker ganska mycket vilket märks ibland då jag kan sakna en vidareutveckling av vissa sidospår, men förstår valet att fokusera. De små sidospåren är ju del av livet och jag gillar det där för min egen fantasi kan sporras av det.

Den finns även som inbunden. Hoppas verkligen att hon skriver på fler böcker!! I väntan på det får jag nog ta och tanka hem första boken. Eller åka till Afrika kanske 🙂Kommentera