Slumpad post: Flatenrunda igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Coola och roliga byxor

| 2014-04-18, 22:03

IMG_2621Barnen behöver byxor. Dels har de växt en hel del men de har slitit ut ett par stycken oxå. Plus att det snart är varmt och då är velour och joggingtyg för varmt. De fick ett antal tyger och välja mellan – första paret vill jag sy först och testa nämligen. Sen tänkte jag producera ett gäng.

Joel gillade bilarna och Simon popcorn. Mudd ville båda ha röd och det blev fint tycker jag. Smidig modell som jag har koll på och snart kan sy i sömnen tror jag. Imorgon ska de invigas.

Väldigt roligt att sy igen!

Mottagare: Simon, Joel
Mönster: Det gamla vanliga mönstret i 110, och nytt i 128 (Ottobre 4/2011). 
Material: Bilar på svart och popcorntyget.Kommentera