Slumpad post: Krokar vid trappan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Valborgsmässoafton

| 2014-04-30, 22:19

Ännu en halvdag på jobbet. Åkte den här gången till en av mina kunder och var där halv 8 till 12. Passade på och prata med mamma på hemvägen (passade även på att köpa en dricka och en varmkorv till lunch under tiden). Hämtade Joel, sen även Simon såklart och Havanna följde med. En timme senare kom Mathem-leverans och Elvira samtidigt.

Det var paddor, wii, briotågbana, kakätande (jag bakade kakor), lek och film.

Strax efter sju så knallade vi bort till Kaninparken för traditionsenlig brasa där. Roligt att se hur många Joel numera känner. Det blev kallare och kallare. Huga och det var inte svårt att få med barnen hem efter brasan trots att det vankades fyrverkeri.

Camera Uploads35Kommentera