Slumpad post: Radio i köket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mormor Magdas glass

| 2014-05-14, 22:11

Mormor MagdasPernilla Alm har sen länge spridit info om god glass, nämligen Mormor Magdas glass. Tillverkas utanför Jönköping av svenska råvaror och utan knasigheter. Har surat lite för att jag inte handlar någonstans där den finns.

Så för någon vecka sen tog Mathem in den i sitt sortiment.  Kan vara så att vi sen dess testat ett par av smakerna. Kan vara så att när jag handlade igår så köpte jag de smaker som vi ännu inte testat (plus de som tagit slut…). Och det kan vara så att vi nu har sjukt mycket glass i frysen. Kanske tur att det finns ett par smaker som de inte tagit in i sortimentet ännu, och att sommarvärmen ryktas vara på väg tillbaka!

Kan rekommendera!Kommentera