Slumpad post: Vilken fågel är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tekniker?

| 2014-05-17, 20:08

Igår kväll hade jag tv:n för mig själv. John hjälpte barnen (när de sov) med minecraft tror jag.

Såg på boxen att alla tre lampor lyste rött och mindes att John sagt att då spelar alla tre tuners (?) in. Tryckte på någon lämplig knapp och fick upp aktuellt och en fråga om jag ville se från början och tryckte ok. Tittade på klockan som 21:40. Nice!

När det var slut tänkte jag slötitta på tv men lyckades inte få in kanaler jag ville ha. Men så dök det upp Arga snickaren – inspelade program och det var minsann enkelt att välja. Så jag kollade på en av mina gamla favoriter. Väldigt nice!

Får se om det går bättre en annan kväll, eller kanske stämmer deras slogan “Inte mer tv, bättre tv”.Kommentera