Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På landet

| 2014-05-25, 21:28

Johns syster flyttade i månadsskiftet så vi styrde kosan till Linköping för att spana in. Särskilt med tanke på att det nu fanns någon typ av gäststuga. Man kan väl säga att vi först inte trodde att vi kommit rätt för det var så vansinnigt fint. Men jag kände igen huset från vinterbilderna när hon var där och bestämde sig.

Vi njöt på tomten tills hon kom hem från jobbet. Åt (vi blev till stor del servade med det mesta) och pratade och tiden gick. När barnen skulle sova ville de tälta så vi slog upp tältet. John ville sova med dem. Efter en stund gav Joel upp och kom in till mig och först vid halv 6 på morgonen kom John och Simon in.

Lördagen spenderade vi delvis vid stugan och delvis i Gamla Linköping och sen lite shopping innan vi återvände till stugan. Även i regnväder var det galet härligt där. Vi fick testa den fina uteplatsen med tak, tände ljus (och “myggrökelse”) och spelade lite kort innan vi somnade som små barn alla fyra.

Barnen har lärt sig känna igen raps vill jag lova!

Idag packade vi ihop oss vid lunchtid och drog norrut. Vi svängde in mot Kolmården och hittade ett helt ok hak att äta lunch på med vidunderlig utsikt när vi åt en glass efteråt. Sen hem. Simon som på morgonen grät för att han inte ville åka hem för då skulle han bli åksjuk och kräkas, mådde inte det minsta illa på hela hemresan!

HagalundKommentera